۲۷ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۴۲

سخنرانی قالیباف در اتاق ژاپن:

امنیت سرمایه گذاری شرکتهای ژاپنی در تهران تضمین می شود

امنیت سرمایه گذاری شرکتهای ژاپنی در تهران تضمین می شود

شهردار تهران که به دعوت رسمی دولت ژاپن در توکیو به سر می برد عصر جمعه در اتاق بازرگانی ژاپن حضور و طی سخنانی در جمع نخبگان و مدیران صنایع بزرگ این کشور فرصت های سرمایه گذاری در تهران را معرفی و تاکید کرد: امنیت سرمایه گذاری شرکتهای ژاپنی در تهران و ایران تضمین می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر از توکیو ، دکتر محمد باقر قالیباف در جریان این دیدار نقش کمپانی های بزرگ اقتصادی دنیا را در معدلات سیاسی مورد اشاره قرار داد و گفت: واقعیت این است که این روزها اقتصاد از موثرترین پارامترهای موثر در مناسبات جهانی محسوب می شود.

وی با اشاره به شرایط خاص اقتصادی پدید آمده در دنیا خاطر نشان کرد: گمان می کنم تاثیرات فضای فعلی تا 3 سال آینده نیز وجود داشته باشد. بر این اساس پیش بینی اینکه در صورت برقرار نشدن ارتباط موثر اقتصادی میان کشورها، عوارض بیشتری شامل حال مردم دنیا شود نیز چندان دور از ذهن نیست.

شهردار تهران با اشاره به توان اقتصادی مناسب ایران و همچنین درخواست بالای موجود برای ورود سرمایه به کشورمان از یکسو و واردات انرژی به ژاپن از سوی دیگر خاطر نشان کرد: گسترش تعاملات اقتصادی  میان ایران و ژاپن می تواند تضمین کننده نفع اقتصادی مجموعه های صنعتی و بازرگانی و همچنین توسعه سریعتر شهرهای در حال توسعه باشد.

قالیباف دهه پیش رو را برهه ای حساس در اقتصاد ایران و جهان عنوان نموده و خاطر نشان کرد: اطمینان داشته باشید که ما یک جهش اقتصادی را پیش رو داریم . بنابراین مشارکت  شما در این مسر توسعه می تواند ضمانت لازم را برای انتفاعتان حاصل کند.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه هم اکنون زمینه سرمایه گذاری شرکت ها و صنایع بزرگ ژاپنی هم در دولت ملی و هم در دولت های محلی همچون شهرداری تهران فراهم است، جایگاه ژاپن بعنوان یکی از بزرگترین شرکای اقتصادی ایران را مورد اشاره قرار داد و گفت:هم اکنون در شهر تهران برنامه های مفصلی را شروع کرده و در دست اقدام داریم. ضمن اینکه پایتخت جمهوری اسلامی مزایایی برای سرمایه گذاری دارد که نباید از آنها غافل شد.

قالیباف تضمین بالای سرمایه گذاریهای خارجی، وجود یک موسسه اقتصادی و شبه بانکی قوی در کنار شهرداری پایتخت، بی تاثیر نبودن مسایل روزمره سیاسی و سیاست گذاریهای شهرداریها را بعنوان نمونه هایی از این مزایا بر شمرد و گفت: به هر حال باید قبول کنیم که گاهی برخی تصمیمات سیاسی بر ارتباط اقتصادی میان شرکت های خارجی و دولت ها تاثیر سوء می گذارد. اما اکنون دنیا این واقعیت را پذیرفته که شهرداری ها و دولت های محلی فارغ از چنین آسیب هایی هستند و می توانند در یک روال طبیعی و منطقی تعامل خود را استمرار بخشند.



وی درادامه این دیدار به معرفی برخی فرصت های سرمایه گذاری در شهر تهران پرداخت و فعالان اقتصادی ژاپن را به انجام مطالعات تخصصی در خصوص آنها دعوت کرد.

تصمیم شهرداری مبنی بر نوسازی بافت های فرسوده شهر تهران، احداث اماکن متعدد تفریحی ، احداث نمایشگاه بین المللی و همچنین توسعه خطوط ریلی ومسایل حمل و نقل عمومی از جمله مواردی بود که شهردار تهران به فعالان اقتصادی ژاپن معرفی کرد.

به گزارش مهر ، پس از سخنان شهردار تهران، رئیس اطاق بازرگانی ژاپن نیز طی سخنانی ضمن تاکید بر این نکته  که سفر شهردار تهران به توکیو می تواند بعنوان فصلی قابل توجه در مناسبات اقتصادی میان دو کشور ثبت گردد تصریح کرد: شاید عمده ترین مشکل که در راه توسعه مناسبات وجود دارد را بتوان عدم پذیرش سرمایه های خارجی و به تابیر دیگر هموار نبودن راه ارتباط دانست.

این مقام اقتصادی خاطرنشان کرد که در صورت پدید آمدن شرایط لازم برای ارتباط میان فعالان اقتصادی و بخش های اقتصادی ایران، حتما علاقه لازم برای انتقال سرمایه نیز پدید خواهد آمد.

کد خبر 767243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha